Homeopathie voor jou

Lichamelijk fit.

Emotioneel in balans.

Praktijk info

Tarieven

  • Eerste consult (1-1 ½ uur)
    € 95
  • Vervolgconsult (30-45 min)
    € 70

 

De behandeling

De homeopathische behandeling bestaat uit een eerste consult en een aantal vervolgconsulten. De consulten vinden eens in de 2 tot 6 weken plaats. Frequentie en het aantal consulten hangen samen met de aard van je klacht en je vitaliteit. 

Ik werk met granules en globuli. Dit zijn kleine, zoet smakende korrels die je in je mond laat smelten. Homeopathische middelen zijn mild en hebben nauwelijks tot geen bijwerkingen.

 

Bereikbaarheid

De praktijk bevindt zich op de bovenste verdieping van het Gezondheidscentrum Utrecht-Oost. Er is een lift. Betaald parkeren kan in de wijk. Met het openbaar vervoer is de praktijk bereikbaar via lijn 8 Wilhelminapark.

 

Jouw privacy

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik een dossier aanleg. Dit is ook wettelijk verplicht volgens de WGBO. Ik ga zorgvuldig om met je persoonlijke en medische gegevens en ben in principe de enige die toegang heeft tot de gegevens in jouw dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). In het Privacy Document vind je hierover meer informatie. Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht je te informeren over het Cookie-beleid van deze website. Belangrijk om te weten is dat mijn website uitsluitend bedoeld is ter informatie voor jou. Als je vragen hebt, laat het weten. Tijdens het (eerste) consult licht ik de afspraken desgewenst mondeling toe.

 

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken voor donderdag (ook 's avonds) en vrijdag. Ik ben alle werkdagen telefonisch bereikbaar en voor dringende gevallen ook in het weekend.

Let op! Van 15 april tot 15 mei 2024 ben ik afwezig. Voor dringende vragen kun je contact opnemen met Homeopathie Houten: 030 637 2677. Vanaf 16 mei ben ik weer bereikbaar voor al je vragen en het maken van afspraken. 

Als je niet zeker weet of homeopathie iets voor je is, bel of mail me dan voor overleg of voor een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Een gemaakte afspraak kun je tot 48 uur van te voren kosteloos verzetten. Bij afmelding korter dan 48 uur van te voren wordt het consult in rekening gebracht. 

 

Vergoeding door zorgverzekeraars

Mijn consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar of raadpleeg het vergoedingenoverzicht 2023 of het nieuwe vergoedingenoverzicht 2024 van de beroepsvereniging NVKH. De kosten tellen niet mee voor het eigen risico. Vergoedingen voor fysiotherapie en podotherapie etc. komen ten laste van een ander budget dan homeopathie. 

 

Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg

Via de beroepsvereniging ben ik aangesloten bij Quasir, het expertisecentrum voor klachten en geschillen in zorg en welzijn. Dit is een wettelijke vereiste. In de praktijk blijken de meeste klachten in overleg goed oplosbaar. Dus spreek mij gerust aan als dat nodig is. 

 

Gezondheidscentrum Utrecht-Oost

Je vindt mij op de bovenste verdieping van Gezondheidscentrum Utrecht Oost. In het Gezondheidscentrum zijn vele disciplines aanwezig zoals twee huisartsenpraktijken, fysiotherapie, verloskundigen, psychologen, maatschappelijk werk, logopedie, haptonomie, acupunctuur, osteopathie en diëtiek. Het zijn fijne collega's. Als het nodig is, weten we elkaar te vinden voor overleg. 

 

Registraties

De praktijk is ingeschreven bij de beroepsverenigingen NVKH en RBCZ en bij de Kamer van Koophandel (onder nummer: 30260723).

 

Voor vragen of het maken van een afspraak bel je 06-44534196. Let op! De praktijk is gesloten tot en met 15 mei. In dringende gevallen kun je contact opnemen met Homeopathie-Houten. Vanaf 16 mei beantwoord ik je bericht.

 

Praktijkadres Utrecht: Gezondheidscentrum Utrecht-Oost,  Bloemstraat 65e 

(betaald parkeren of buslijn 8 richting Wilhelminapark/halte Burg. Reigerstraat)


Disclaimer 

De inhoud van deze site is informatief bedoeld en kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van klassieke homeopathie.

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel 06 - 44 53 41 96 of laat hier onder een bericht achter. De praktijk is tijdelijk gesloten. Vanaf 16 mei worden je vragen weer beantwoord.