Homeopathie voor jou

Lichamelijk fit.

Emotioneel in balans.

Over mij

Meer dan een korrel

Voor mij is homeopathie meer dan een korrel. Een klacht kan inspireren tot een nieuwe richting in persoonlijke ontwikkeling. Vaak ontstaan er tijdens het gesprek nieuwe invalshoeken en mogelijkheden. Natuurlijk wil je van je klachten af, maar mijn streven is ook dat je met minstens één nieuw inzicht naar huis gaat.

 

Kwaliteitseisen 

Mijn praktijk bestaat inmiddels ruim tien jaar. In 2007 behaalde ik mijn diploma Klassieke Homeopathie. Mijn afstudeerscriptie behandelt de Anamnese bij kinderen. Ik ben lid van de NVKH (beroepsvereniging) en sta ingeschreven in het RBWZ-register. Dat betekent dat ik voldoe aan kwaliteitseisen zoals medische basiskennis (volgens de PLATO-normen), jaarlijkse nascholingen, beroepsgeheim, beschikbaarheid van een klachtenprocedure en alles wat nodig is voor vergoeding door zorgverzekeraars. Recent gevolgde opleidingen: 2018 Predictive Homeopathy (specialisatie homeopathie) en in januari 2019 Embryologie (medische nascholing).

 

 

‘Ik luister met een praktische instelling. Mijn kennis en praktijkervaring zijn er om jou vooruit te helpen.’

 

Privé

In 2000 stapte ik over van marketing & coaching naar homeopathie. Mijn praktijk geeft me veel inspiratie: mensen met verhalen, homeopathische middelen die een heel universum weerspiegelen, altijd een onderwerp om me verder in te verdiepen. De combinatie van analytisch en intuïtief werken past goed bij mij. Met man en dochter(20) woon ik in Bunnik, mijn vrije tijd besteed ik graag aan familie en vrienden, fotograferen, schrijven. 

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel 06 - 44 53 41 96 of laat hier onder een bericht achter.