Homeopathie voor jou

Lichamelijk fit.

Emotioneel in balans.

Over mij

Meer dan een korrel

Homeopathie is meer dan een korrel. Een klacht kan inspireren tot een nieuwe richting in persoonlijke ontwikkeling. Vaak ontstaan er tijdens het gesprek nieuwe invalshoeken en mogelijkheden. Natuurlijk wil je van je klachten af, maar mijn streven is ook dat je met minstens één nieuw inzicht naar huis gaat.

 

Kwaliteitseisen 

Mijn praktijk bestaat inmiddels zeventien jaar. In 2007 behaalde ik mijn diploma Klassieke Homeopathie bij de School voor Homeopathie in Amersfoort. Mijn afstudeerscriptie behandelt de Anamnese bij kinderen. Ik ben lid van de beroepsvereniging NVKH (lidnummer 03-1556) en sta onder nummer 170416R ingeschreven in het RBCZ-register. Dat betekent dat ik voldoe aan kwaliteitseisen zoals medische basiskennis (volgens de PLATO-normen), jaarlijkse nascholingen, beroepsgeheim, beschikbaarheid van een klachtenprocedure en alles wat nodig is voor vergoeding door zorgverzekeraars.  

 

‘Ik luister met een praktische instelling. Mijn kennis en praktijkervaring zijn er om jou vooruit te helpen.’

 

Privé

In 2000 ben ik overgestapt van merkmanagement en coaching naar homeopathie. De combinatie van analytisch en intuïtief werken past goed bij mij. Na ruim 20 jaar in het vak ervaar ik de homeopathische praktijk nog onverminderd als inspirerend en betekenisvol werk. Naast Utrecht ben ik veel te vinden in het natuurrijke Drenthe, waar ik woon met mijn man. Onze volwassen dochter woont in Utrecht. 

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel 06 - 44 53 41 96 of laat hier onder een bericht achter. De praktijk is tijdelijk gesloten. Vanaf 16 mei worden je vragen weer beantwoord.