Homeopathie voor jou

Lichamelijk fit.

Emotioneel in balans.

Over Homeopathie

 • Welke klachten?
 • Wat is homeopathie
 • 'De resultaten lopen uiteen van spectaculair tot kleine verbeteringen.'

  Welke klachten?

   

  In mijn praktijk komen volwassenen en kinderen voor wie natuurlijk herstel belangrijk is. Symptomen zijn niet het echte probleem. De oorzaak van ziekte ligt op een dieper, energetisch niveau. Dit is het niveau waar de homeopathische behandeling zich op richt.

   

  Vaak is het een combinatie van een aantal dingen bij elkaar. Voor de een is het gesprek het belangrijkst, een ander wil gewoon een oplossing voor een praktisch ongemak. Lichamelijke, emotionele, mentale of spirituele vragen, het kan allemaal. In veel gevallen zal homeopathie een bijdrage kunnen leveren aan je herstel en je helpen bij het vinden van een nieuwe balans.

   

  Resultaten

  De resultaten van de behandeling lopen uiteen van spectaculair tot kleine verbeteringen. Bijna altijd is er een positieve verandering. Het helingsproces begint vaak al tijdens het gesprek, puur omdat dingen op een (ander) rijtje worden gezet. Het homeopathische middel versterkt dit proces. Met een goed gekozen middel neemt je weerstand en veerkracht toe. Daardoor verminderen je klachten op een natuurlijke wijze. Voorbeelden vind je hier.

  Klachten

  • Stemmingswisselingen
  • Eczeem
  • Pijnlijke gewrichten
  • Migraine
  • Vermoeidheid
  • Prikkelbare darm
 • ‘Homeopathie stimuleert je zelfgenezend vermogen waardoor klachten op een natuurlijke manier verdwijnen of verminderen.’

  Natuurlijk genezen

  Je lichaam is continu bezig om je gezond te houden. Meestal onopvallend, maar het wordt anders als je klachten krijgt. Dat vraagt om actie. Met homeopathie stimuleer je je zelfgenezend vermogen, waardoor het helingsproces weer op gang komt en je klachten op een natuurlijke manier verdwijnen of verminderen. 

   

  Individueel middel

  Op basis van jouw unieke symptomen krijg je een individueel middel. Zo kunnen vijf mensen met hoofdpijn ieder een ander homeopathisch middel voorgeschreven krijgen. Homeopathische middelen zijn mild en hebben vrijwel nooit bijwerkingen. Gebruik van medicijnen van je huisarts of specialist zijn geen belemmering voor de werking van homeopathie.

   

  Hoe werkt homeopathie?

  Wil je meer weten over de werking van homeopathie? Over wetenschappelijk onderzoek, over de grondlegger Samuel Hahnemann of over de ruim 200-jarige geschiedenis van de homeopathie? Neem dan contact met mij op of kijk op de websites van de Vereniging Homeopathie of de NVKH

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel 06 - 44 53 41 96 of laat hier onder een bericht achter.