Vage klachten

Manon

Verandering willen

Manon (27): Ik wist vooral dat ik me niet lekker voelde en dat ik daar verandering in wilde brengen. Dat deed ik al met een brede vorm van loopbaan coaching, maar ik had het idee dat mijn lichaam nog wel een zetje kon gebruiken. En zo meldde ik me aan voor een consult bij Marianne.

 

Spiegel

Wat heel fijn was vanaf het eerste moment, is dat ze spiegelde wat ik van mijn omgeving verlangde te krijgen. Door de gesprekken die naast open ook vooral lekker down to earth en praktisch waren, vond ik de kracht om zelf stappen te maken. En de homeopathische middelen hielpen daar heel goed bij. Ik heb het contact met Marianne net zo relevant ervaren als de globuli die ze me toestuurde.

 

Therapie in combinatie met homeopathie

Toen ik bij Marianne aanklopte dacht ik: Ik ben raar dus pas ik me aan. Wat ik nu denk, is: Ik blijf bij mezelf, geen mens die mij omver kan krijgen. Ik ben goed zoals ik ben en ik heb de wereld iets moois te geven.'Hoe mooi is dat? Ik heb het in combinatie met andere therapie gedaan, maar Marianne heeft me zo'n luchtige toegang gegeven tot mezelf.

 

Mijn dromen achterna

Nu sta ik op het punt mijn dromen achterna te gaan. Het is geen weglopen meer, weet ik door de sessies. Het is gewoon gaan en staan waar ik maar wil, domweg omdat het goed voelt. Omdat het me blij maakt. Dat is een heel groot cadeau.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel 06 - 44 53 41 96 of laat hier onder een bericht achter.