Antidepressiva

Sacha

Stappen maken

Sacha (54) kwam naar de praktijk toen die nog op het oude adres in de Nachtegaalstraat gevestigd was. Sindsdien is er een hoop veranderd. Het is heel boeiend om iemand zulke stappen te zien maken. Het begon ermee dat ze haar therapietraject afrondde en zich krachtig opstelde in haar werksituatie. Ze voelt zich nu sterk genoeg om ook de antidepressiva af te bouwen en ontwikkelt daarnaast in een rustig tempo haar eigen bedrijf.

 

Homeopathie geeft een zetje

Sasha: Al een aantal jaren begeleidt Marianne mij om fitter te worden en klachten te verminderen. Naast verbetering van mijn lichamelijk klachten geeft homeopathie mij ook een zetje in mijn emotionele en mentale ontwikkeling. Hier praten wij over en als het nodig is coacht ze mij hoe ik met de dingen om kan gaan. We wisselen quotes, titels van bijzondere boeken en levenswijsheden uit. Een consult bij haar is samen optrekken in het leven en geeft mij veel energie.

 

Afbouw antidepressiva

Sasha: nu ik de antidepressiva aan het afbouwen ben, zie ik scherper wat ik belangrijk vindt en waar ik voor op wil komen. Ik heb meer vertrouwen in mijzelf gekregen. Ik zie dat het mij lukt.

 

Opmerking: het afbouwen van de antidepressiva gebeurt in overleg met de huisarts. Op verzoek van de geïnterviewde is deze keer gekozen voor een pseudoniem.

 

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel 06 - 44 53 41 96 of laat hier onder een bericht achter.