Nekhernia

Aurelia

In de greep van pijn

Al meer dan een half jaar kampte Aurelia (64) met ernstige pijn. Het draaien van haar nek naar links of rechts resulteerde in een snijdende pijn 'als van een zwaard' die daarna uitstraalde naar haar arm en ellenboog. Uit de MRI-scan bleek dat de pijnklachten voortkwamen uit een nekhernia. Ondanks fysiotherapie verergerde de pijn. De voorgeschreven pijnstiller van de huisarts gaf vervelende bijwerkingen. Aurelia: De pijn kreeg me in zijn greep, ik had er naar mijn gevoel geen zeggenschap meer over.

 

Gehandicapt

Dat was niets voor Aurelia. Altijd actief, nooit klachten en vol plannen voor de toekomst. 'Ik voelde me gehandicapt, werd er somber van. Op een straatborrel vertelde iemand over homeopathie. Na wat googelen ben ik bij Marianne terecht gekomen.'  Aurelia vindt de werkwijze 'simpel en indrukwekkend'. In het eerste consult bespreken we naast de pijn ook andere aspecten van het leven. Dan krijgt zij een middel voorgeschreven. Aurelia: Het was wel spannend. Zou ik iets innemen waarvan ik niet wist wat het was?

 

Vol positieve energie

'De eerste reactie was niet veelbelovend. De klachten van mijn rechterarm en tintelende vingers verergerden. Na een week veranderde dat en was mijn herniaklacht verdwenen! Maar er gebeurde meer. Ik was opeens weer vol positieve energie. Daar was ik zo verbaasd over. Ik heb weer zin om iets te ondernemen. Het stroomt weer. Ik ben niet alleen van mijn pijn af, maar ben ook weer Aurelia.'

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel 06 - 44 53 41 96 of laat hier onder een bericht achter.