Eczeem

Lisan

Lisan had als kind veel last van eczeem. Helaas kwam dit terug in haar studententijd. Met verschillende bezoeken aan huisarts en dermatoloog, kwam ze niet veel verder dan "een goede verzameling crèmes".

 

Blijven smeren

Lisan(25): De conclusie van de dermatoloog was "Je kan er niet zoveel aan doen, je hebt een overgevoelige huid, dit zit in je genen. Blijven smeren en de huid vet houden." Ook al was er niet echt tegen op te smeren, ik nam het antwoord voor lief. Er zat immers weinig anders op?

 

Vriendin met eczeem

Toen ze van een vriendin hoorde dat haar eczeemklachten helemaal waren verdwenen na homeopathie, ondernam ze ook actie. Lisan: In totaal ben ik drie keer bij Marianne in consult geweest. Het resultaat: ik heb nergens meer last van. Ik vind het nog steeds verwonderlijk dat die witte tabletjes ervoor hebben gezorgd dat ik nu weer een gezonde huid heb, en vooral geen jeuk meer heb. 

 

Praktisch consult

Lisan: Ik was niet zo bekend met homeopathie en had van te voren weinig idee van wat ik kon verwachten. De consulten waren totaal niet zweverig, maar juist praktisch. 

  

 

 

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel 06 - 44 53 41 96 of laat hier onder een bericht achter.