Burn-out

Deirdre

Deirdre straalde zoveel energie uit dat ik niet verwachtte dat ze een burn-out had. Zij had op haar beurt niet gedacht dat daar met homeopathie iets aan te doen was.

 

Bijnier-uitputting

In juni 2017 kwam Deirdre(43) in de praktijk. Ze sliep slecht, voelde zich somber en was zo moe dat ze haar bed soms niet meer uit kon komen. Ze kreeg een homeopathisch middel dat aansloot bij haar persoonlijkheid en klachten. Dat betekende voor haar extra ondersteuning bij het opbouwen van een gezonder levensritme. Ze paste haar dagelijkse planning aan, lette beter op haar voeding en ging meer naar buiten. Om haar fysieke conditie verder te verbeteren kreeg ze daarna nog een homeopathisch middel voor vermoeidheid door bijnier-uitputting. 

 

Bijenkoningin

Met een paar weken voelde ze zich rustiger en fitter. Een paar maanden later kon ze weer volledig aan het werk. Door het boek De Bijenkoningin raakte ze zo geïnspireerd dat ze een imkercursus is gaan volgen. Ze droomt nu van een eigen bedrijf waarin met andere vrouwen kan samenwerken aan projecten rondom de honingbij.

 

Citaat Deirdre

(Deze citaten komen uit het duo-interview van het februarinummer van Homeopathie Magazine). Deirdre: "Er speelden een aantal dingen, zowel zakelijk als privé. In mijn hoofd ging het 24 uur per dag door. De druppel die de emmer deed overlopen, was toen mijn afdeling in een crisis kwam. Na het eerste consult bij Marianne kreeg ik flinke huilbuien. Dat was vooral emotioneel een opluchting. Met de bijnierkorrels kwam ook mijn energie langzaam maar zeker terug. Tegenwoordig heb ik een veel relaxter tempo- ik ben me veel bewuster van mijn lichaam en luister er ook veel beter naar."

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel 06 - 44 53 41 96 of laat hier onder een bericht achter.