Voor wie

 

In mijn praktijk komen volwassenen en kinderen voor wie natuurlijk herstel belangrijk is. Wil jij ook meer dan symptomen bestrijden? Dan ben je bij mij aan een goed adres. Want symptomen zijn niet het echte probleem. De oorzaak van ziekte ligt op een dieper, energetisch niveau. Dit is het niveau waar de homeopathische behandeling zich op richt.

 

Je bent welkom met lichamelijke, emotionele, mentale of spirituele problemen. Vaak is het een combinatie van een aantal dingen bij elkaar. Voor de een is het gesprek het belangrijkst, een ander wil gewoon een oplossing voor een praktisch ongemak. Het kan allemaal. In veel gevallen zal homeopathie een bijdrage kunnen leveren aan je herstel en je helpen bij het vinden van een nieuwe balans.

 

Resultaten

De resultaten van de behandeling lopen uiteen van spectaculair tot kleine verbeteringen. Bijna altijd is er een positieve verandering. Het helingsproces begint vaak al tijdens het gesprek, puur omdat dingen op een (ander) rijtje worden gezet. Het homeopathische middel versterkt dit proces. Met een goed gekozen middel neemt je weerstand en veerkracht toe. Daardoor verminderen je klachten op een natuurlijke wijze.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel 06 - 44 53 41 96 of laat hier onder een bericht achter