PRAKTIJKINFO

Bereikbaarheid

Telefonisch spreekuur op werkdagen van 8:30 tot 9:00 uur. Ook buiten deze uren ben ik vaak wel bereikbaar. Spreek eventueel mijn voicemail in of gebruik het contactformulier op deze website.       

Tijdens vakanties en afwezigheid wordt mijn praktijk waargenomen door mijn collega’s van de Waarneemgroep Utrechtse Heuvelrug en Kromme Rijn.

Homeopathievoorjou vind je op de 3de verdieping van Gezondheidscentrum Utrecht Oost, Bloemstraat 65, 3581 WD Utrecht. Je kan de lift nemen.             

Buslijn 3    : halte Burgemeester Reigersstraat of Oudwijkerdwarsstraat
Parkeren   : betaald parkeren in de wijk

Tarieven

Tarieven zijn inculsief 21% BTW, homeopathisch geneesmiddel en kort contact per telefoon of e-mail.

Tarieven vanaf 1 september 2014 (inclusief 21% BTW)

Eerste consult (1-1 ½ uur)                  € 95
Vervolgconsult (30-45 min)                 € 65

Vergoeding (geheel of gedeeltelijk) door vele zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Info vind je in het vergoedingenoverzicht 2014 van de NVKH. Kijk voor de zekerheid je polis na.

Let op: de bijdrage eigen risico gaat over het algemeen ten laste van het basispakket en dus niet van de aanvullende verzekering of het budget voor homeopathie.

Als je een gemaakte afspraak niet na kunt komen, kun je die tot 48 uur van te voren kosteloos verzetten. Bij afmelding korten dan 48 uur van te voren wordt het consult in rekening gebracht.