Nieuwsbrief

Praktijkinfo

Tarieven 2016


Eerste consult (1-1 ½ uur)                  € 95
Vervolgconsult (30-45 min)                 € 65

Hoe sta je er voor op lichamelijk, emotioneel/psychisch, mentaal en spiritueel gebied? Waar liggen je kansen op meer gezondheid en geluk? Maak een nieuwe start met ondersteuning van een homeopathische behandelingstraject.

Als je wilt onderzoeken of homeopathie iets voor je is, kun je bellen of een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. We bespreken dan welke klachten er voor jou spelen en wat homeopathie in jouw situatie voor jou kan betekenen.

Vergoeding (geheel of gedeeltelijk) door vele zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Informatie per verzekeraar en per polis vind je in het  vergoedingenoverzicht 2016 van de NVKH (beroepsvereniging). Nota Bene: de bijdrage eigen risico komt ten laste van het basispakket en dus niet van het bugdget voor de aanvullende verzekering of het budget voor homeopathie.

Als je een gemaakte afspraak niet na kunt komen, kun je die tot 48 uur van te voren kosteloos verzetten. Bij afmelding korter dan 48 uur van te voren wordt het consult in rekening gebracht.

 

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar via 06-44534196. Mocht ik de telefoon niet opnemen, spreek dan mijn voicemail in zodat ik je snel kan terugbellen.

Praktijkadres Utrecht: Gezondheidscentrum Utrecht-Oost - Bloemstraat 65e   (betaald parkeren of buslijn 3/halte Burg. Reigerstraat)

Praktijadres Bilthoven: Centrum de Linde - Jachtlaan 15        (vrij parkeren in de parkeervakken)

 

Hoe vaak moet ik een middel innemen?

Ik werk met granulen en globuli (korrels). Inname kan zijn: dagelijks, wekelijks of maandelijks. Dat hangt o.a. af van je klachten en je vitaliteit. Op het voorschrift staat dit aangegeven. Er zijn verder geen bijzondere voorschriften. Een kwartier voor en na de inname niet eten, drinken, roken of tandenpoetsen. Dat is in principe alles. Als er iets niet duidelijk is, neem dan gerust contact op.

Na de inname zijn er verschillende reacties mogelijk: 1. Er gebeurt (nog) niets of niet zo veel. Dit betekent dat je kunt doorgaan met innemen. Je zelfgenezend vermogen heeft nog een prikkel nodig of 2: Er is een duidelijke reactie, namelijk een verergering, verandering of verbetering  van de klachten. Dit betekent dat je reageert op het middel. Je kunt stoppen met innemen.

Als klachten na een verbetering terugkomen of als de genezing vertraagt, kun je weer een nieuwe dosis nemen. De bal moet blijven rollen. Als hij stil komt te liggen, geef je met een nieuwe inname als het ware weer een tik tegen de bal.