Nieuwsbrief

Referenties

Veel mensen weten nog niet wat homeopathie voor hen kan doen. Wil jij laten weten wat Homeopathievoorjou jou heeft opgeleverd? Misschien help je iemand over de streep!

Referenties

 • Marianne ik wil je enorm bedanken voor je hulp. en inzicht. Ik had een warm en een fijn gevoel van vertrouwen die jij naar mij uitstraalde. na onze eerste sessie voelde ik me al een stukken beter. geblokkeerde emoties kwamen los tijdens het praten dat luchtte enorm op. Ik wil je ontzettend bedanken hiervoor. gr

  Geplaatst door rabia, 04/11/2014 7:55am (2 jaren geleden)

 • Plotseling had ik last gekregen van jeukende ellebogen. Na een kuur met korrels, is het probleem weer verholpen.

  Marianne bedankt!

  Geplaatst door Fred, 22/04/2014 11:26am (3 jaren geleden)

 • Jarenlang heb ik gelopen met klachten van vermoeidheid. Marianne is goed in het doorvragen, verbanden leggen, en samen met de patiĆ«nt te zoeken naar het juiste middel. Ze straalt een intelligente levensRust uit die uitgenodigd om eerlijk naar jezelf te kijken. Ik ben volgens mij op de goede weg, mede dankzij Marianne.

  Dank je wel voor je advies!

  Geplaatst door Thom, 08/04/2014 12:12pm (3 jaren geleden)

 • Vanwege astma heb ik snel last van slijmvorming in mijn longen. Als ik griep heb, mondt dit snel uit in een bronchitis. Met precies het goede middel van Marianne ben ik daar al een aantal keren snel van genezen en heb ik zelfs een antibiotica-kuur kunnen laten staan. Super!!

  Geplaatst door Marjolein Heyrmans, 03/05/2013 8:19pm (4 jaren geleden)

 • hallo ik ben Laurens en 13 jaar oud. Al jaren heb ik last van allergie voor katten en huismijt. Ik moet vaak veel niezen. De laatste tijd was het heel erg en kon ik ook slecht slapen. Ik ben een paar keer bij Marianne geweest. Ze kan heel goed luisteren. Ik kreeg korrels en al snel ging het veel beter met me. Het gaat goed en er veranderen allerlei dingen. Leuk om daar met Marianne over te praten. Bedankt.

  Geplaatst door Laurens , 01/01/2013 7:21pm (4 jaren geleden)

 • Marianne, bedankt voor je hulp! Je had bij de eerste sessie een heel goed luisterend oor, ik was erg op mijn gemak. Daardoor was je diagnose heel goed en kan ik letterlijk 'vrijer ademhalen'. Dank je wel voor alles!

  Geplaatst door Oscar, 11/10/2012 3:35pm (4 jaren geleden)


Plaats een referentie

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties